Startmoment koks

Het startmoment voor de koks biedt een antwoord op de volgende vragen:

Wat verwacht Hannibal van de vakantiekoks? Hoe beheer je het kookbudget? Wat moet je vooraf en achteraf regelen met Hannibal? Je krijgt ook info over je groep (aantal, speciale maaltijdwensen), je kampkeuken en het beschikbare materiaal. Je leert je medekok(s) kennen en kan feedback vragen op je voorbereidingen. De vakantieverantwoordelijken worden uitgenodigd om informatie met de koks uit te wisselen.

We willen jullie ook laten proeven van enkele gerechten die de Hanniballers op vakantie zeker zullen smaken. Tijdens deze kookworkshop mag je zelf aan de slag. De focus ligt op 'herkenbare, smakelijke en vegetarische gerechten'. Na afloop van de kookworkshop genieten we van onze gerechtjes samen met de vakantie-en leefgroepverantwoordelijken.

Geef bij 'opmerkingen' aan als we rekening dienen te houden met een allergie, intolerantie of iets dat je niet lust.

Voor wie?
Voor alle vakantiekoks voor de zomer van 2019. Je mag ook een vriend/vriendin mee brengen! Het is van belang dat minstens 1 kok per vakantie aanwezig is.

Wanneer?
Zaterdag 6 juni 2020

10u-11u: verwachtingen en info over koken op Hannibalvakantie

11u-13u: kookworkshop

13u-14u: smakelijke maaltijd

14u-...: voorbereidings-en kennismakingsmoment met medekoks en vakantieverantwoordelijke

Waar?
Boomgaardstraat 94a, 2600 Antwerpen-Berchem

Ons Hannibalkantoor is 15 minuten wandelen van station Berchem. Hannibal betaalt je vervoersonkosten terug (forfaitair obv treintarieven).

(Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met verminderde mobiliteit, neem contact met ons op indien dit een probleem vormt).

We gebruiken dit om het kookbudget te storten (1 verantwoordelijke per vakantie) of vervoersonkosten terug te betalen.