Wat mag je verwachten als kok?

Voor de meeste binnenlandse vakanties zoeken we een kookploeg. Per 15 personen rekenen we op één kok. Je staat met minstens 2 in de keuken.

Hier kan je een overzicht vinden van de vakanties van zomer 2023, die zullen doorgaan mét kookploeg.

Wie?

Als kok ben je 18 jaar of ouder. Ouders mogen niet mee op de vakantie van hun eigen kinderen (tenzij hun kinderen vrijwilligers zijn). Voor de rest is iedereen welkom die zin heeft om in een team samen te werken en de handen uit de mouwen te steken!

Taken

Lekkere, gezonde maaltijden bereiden is je hoofdtaak. Daarnaast doe je zelf de boodschappen, hou je de keuken netjes en beheer je het kookbudget. We verwachten dat je vlot communiceert met de vakantieverantwoordelijke(n) en de stafmedewerker.

Ervaring?

Ook zonder ervaring ben je welkom. Minstens 1 kok per vakantie moet ervaring hebben met koken.

Voorbereiding

Het startmoment voor de koks mag je zeker niet missen. Daarnaast verwachten we dat je voorbereidingen treft vooraleer je vakantie van start gaat. Een stafmedewerker beantwoordt al jouw vragen en helpt je op weg. Je krijgt een kookleidraad met allerlei nuttige tips en richtlijnen voor een goed verloop van je vakantie.

Goesting

We verwachten dat je van uitdagingen houdt en bereid bent om inspanningen te leveren. Maar vooral: dat je echt zin hebt in de vakantie en er voor iedereen iets leuks van wil maken. De voldoening achteraf is bijzonder groot!

Centen

Alle Hannibalvakanties zijn gratis voor koks.

Verhaal van een enthousiaste Hannibalkok

 
Is jouw interesse gewekt? Vraag hier alvast onze kleurrijke vakantiebrochure 2018 aan.