Ben je een nieuwe deelnemer in 2023?

Misschien ken je Hannibal al een beetje, misschien nog niet. We starten toch even met een korte voorstelling van onze organisatie: Wij zijn Hannibal en samen met meer dan 220 enthousiaste vrijwilligers organiseren wij elke zomer een 24-tal vakanties in binnen- en buitenland voor kinderen en jongeren met en zonder een beperking (6-30 jaar). Een Hannibalvakantie betekent plezier op maat van elke deelnemer.

Begin januari starten onze aanmeldingen voor de zomer van 2023 (vanaf vrijdag 13/01/2023 10u tot en met maandag 16/01/2023 12u). Onze aanmeldingen werken niet op basis van snelheid. Je hebt gedurende deze 3,5 dagen de tijd om in te schrijven. Zijn er na deze eerste inschrijfperiode meer aanvragen dan plaatsen, dan wordt er geloot door een computersysteem.

Maar wie graag voor de eerste keer meegaat op vakantie, en wil aanmelden tijdens deze eerste inschrijfperiode vragen we om tussen 01/12/2022 en 12/01/2023 de volgende stappen te doorlopen.

BELANGRIJK! Je kan je niet aanmelden voor een vakantie voor je deze stappen doorlopen hebt.

  • Activeer je profiel door op de activeringslink te klikken in de activeringsmail (die je meteen na registratie van ons ontvangt).Meld je aan op je profiel met je gekozen mailadres en wachtwoord.

  • Vervolledig de stappen met jouw persoonlijke gegevens.
  • Neem deel aan het evenement op jouw dashboard ‘vragenlijst nieuwe deelnemers 2022’ vanaf 01/12/2022.

  • Aan het evenement is een vragenlijst gekoppeld. Vul deze in.
  • Daarna contacteren wij jou voor een telefonisch kennismakingsgesprek en zoeken wij samen de ideale vakantie voor je (deelnemer) uit.

Daarna volg je de stappen die hier beschreven zijn