Schenk een vakantiedag

BELANGRIJK BERICHT voor wie een gift wil storten in 2021.

Voor het aanslagjaar 2021 zal het niet mogelijk zijn om een fiscaal attest te bezorgen. We brengen dit in orde voor het aanslagjaar 2022. Je kan uiteraard nog steeds een gift storten op onze giftenrekening, maar je kan er jammer genoeg geen fiscaal attest voor krijgen. Onze excuses. Bedankt voor jullie begrip.

Algemeen

Hannibal vindt dat iedereen een vakantie verdient. Maar een vakantie kost nu eenmaal geld. Vakanties organiseren voor mensen met een beperking brengt nog extra kosten mee: aangepaste locaties en materiaal, intensieve omkadering, specifieke zorg en assistentie.

Om bij te passen voor deelnemers die de volledige vakantieprijs niet kunnen betalen, heeft Hannibal een solidariteitsfonds. Hannibal streeft ernaar om elk jaar minstens veertien plaatsen vrij te houden voor kinderen/jongeren die om financiële redenen of bijzondere moeilijkheden niet op vakantie kunnen. Zij kunnen deelnemen aan onze vakanties aan een sterk verminderde prijs. 'Iedereen verdient vakantie' is onze partner om te bepalen welke jongeren hiervoor in aanmerking komen.

Elke gift, hoe klein ook, is welkom. Schenk jij een jongere een (stukje van een) vakantiedag? Misschien is je school of vereniging bereid om een actie op touw te zetten voor het goede doel? Je kan ook vrienden, familie of je werkgever uitnodigen om een gift te doen.

Shop ten voordele van Hannibal! De volgende keer dat je online aankopen doet, surf dan via de Trooperpagina van Hannibal. Een deel van je aankoopbedrag gaat integraal naar onze vereniging, zonder dat jij ook maar één cent extra betaalt! Super toch? Neem snel een kijkje op de website welke webshops deelnemen.

Steunen

Rekeningnummer voor giften:
JKVG Solidariteitsfonds Hannibal
BE72 789-5501450-16
IBAN BE72 7895 5014 5016
BIC GKCCBEBB
mededeling; gift + je naam + schenk een vakantiedag

Hieronder kan je een overzicht vinden van alle giften die ons bereikten:

Giften 2020-2021

Het overzicht van de giften voor 2020-2021 staat hieronder.

In 2021 kunnen we:

  • 20 plaatsen via het Steunpunt Vakantieparticipatie aanbieden dankzij de vele giften en de extra steun van Toerisme Vlaanderen
  • van lekker eten en drankjes genieten op de vakantieverblijven dankzij diverse lokale sponsors
  • dankzij alle gulle mensen en giften onze werking jaar na jaar bestendigen

Hele grote dankuwel hiervoor!